Vi har som mål å sikre REIN VIDDE

Velkommen til Rein Vidde 20.-21. mars!

20.-21. mars arrangeres nok en gang Hardangerviddakonferansen Rein Vidde på Geilo, og i år er Vestlia Resort vertskap for konferansen som i fjor samlet 100 deltakere. På programmet står blant annet den franske ambassadøren, Høyres parlamentariske leder og en rykende fersk reiselivsmelding som Regjeringen Solberg lanserer i forkant av konferansen. Meld deg på i dag!

Meld deg på i dag! påmelding via www.reinvidde.no
Meld deg på i dag! påmelding via www.reinvidde.no

Rein Vidde er et samarbeid mellom Bergen Næringsråd, Norsk Industri, Visit Geilo, WWF Norge og Hardangerviddatunnelene AS på vegne av selskapets seks eierkommuner (Ål, Ulvik, Ullensvang, Hol, Eidfjord og Nore og Uvdal). Det er en årlig møteplass for reiselivet, naturinteresser, samferdselsaktører og lokale og regionale myndigheter med ansvar for bruk, utvikling og forvaltning av Europas største høyfjellsplatå; Hardangervidda. Årets konferansen arrangeres på Vestlia Resort i deres nyåpnede konferansefasiliteter. – I seg selv et godt eksempel på reiselivets ønske og vilje om investeringer i fornyet tilbud for fremtidig vekst. Anlegget er nylig modernisert med 200 millioner kroner og når årets konferanse avholdes der så er det nettopp for å understreke viljen til satsning i reiselivsrelatert næringsliv i et av verdens vakreste naturområder, forklarer daglig leder i Hardangerviddatunnelene AS, Harald V Hove.

Påmeldingen er ennå ikke stengt, men plassene fylles raskt opp og anbefalingen er derfor at alle som er interesserte melder seg på via konferansenettsidene www.reinvidde.no

– Vi ser frem til to flotte og innholdsrike dager på Vestlia, og spesielt gledelig er det at regjeringen slipper sin lenge bebudede Reiselivsmelding i forkant av konferansen vår. På den måten blir vår konferansen den aller første i landet hvor landets nye reiselivspolitikk legges frem og debatteres. Stort ferskere enn det kan det nesten ikke bli, slår Hove fast. I tillegg er det knyttet store forventinger til hva slags signaler som parlamentarisk leder i Høyre og stortingsrepresentant for Buskerud, Trond Helleland, kan gi om Regjeringens forslag til ny Nasjonal Transportplan 2018-2029 som er lovet fremlagt før påske i år. – Her er vi alle veldig spente på hva som sies, mikke minst om veivalgene mellom øst- og vest, så dette er vel et av de foredragsholderne det er knyttet størst forventing til, sier Hove. Han vil ikke love noen lekkasjer fra den kommende NTP’en, men han håper selvsagt på godt nytt. – Jeg tror ingen ville vært gladere enn våre konferansedeltakere dersom Helleland har med seg godt nytt i kofferten, avslutter Hove.

Påmelding og fullt program finnes på www.reinvidde.no og frist for påmelding er 17. mars.