Meld deg på Hardangerviddakonferansen; Rein Vidde 2016!

16.-17. mars går Hardangerviddakonferansen Rein Vidde av stabelen for første gang, og du er hjertelig velkommen! Reiseliv, veiutbygging og villrein er blant stikkordene på årets konferansehøydepunkt. Vi samles på Dr.Holms, men plassene er begrenset så vær rask og meld deg på i dag! Påmelding og program finner du på www.reinvidde.no

Rein Vidde bannerNorges viktigste ressurs gjennom tidene har vært menneskene, opplevelsene og naturen, og på Hardangervidda har disse funnet hverandre gjennom 6500 år. På Europas største høyfjellsplatå finner vi villrein, mennesker og Norges viktigste transportåre mellom øst og vest. Kan det fortsette slik også i fremtiden?

For første gang samles reiselivsnæring, villrein- og naturvernere og samferdselspolitikerne for å finne felles løsninger for en best mulig forvaltning av Hardangerviddas rike skatter.

* Hvordan kan reiselivsopplevelser og villrein skape gjensidig nytte?

* Kan ny vei over vidda også gi nytt håp for villreinen, og samtidig være til beste både for natur og næring?

* Hva må til for at dette skal kunne realiseres?

Et stjernelag av foredragsholdere møter deg på årets Hardangerviddakonferanse!
Et stjernelag av foredragsholdere møter deg på årets Hardangerviddakonferanse!

Disse temaene belyses nærmere i løpet av denne konferansen. Meld deg på nå, og delta på en av de viktigste konferansene for natur, næring og samferdsel i 2016. Påmelding finner du her

Blant foredragsholderne finner vi leder av Stortingets Transportkomite, Nikolai Astrup (H), WWFs Heidi Sørensen og Buskerudbenkens mest markante rikspolitiker; Per Olaf Lundteigen (Sp).

 

Velkommen til Hardangerviddakonferansen: Rein Vidde!

16. – 17. mars 2016. Start kl 12:00 dag 1, slutt kl 15:00 dag 2.

Dr. Holms Hotel, Geilo

Program kommer! Les mer om konferansen her

Samarbeidspartnere bak Hardangerviddakonferansen
Samarbeidspartnere bak Hardangerviddakonferansen