– Vi må stå samlet

Adm. direktør Marit Warncke i Bergen Næringsråd har lenge jobbet for Rv.7 over Hardangervidda. I dagens Bergens Tidende oppfordrer hun fylkespolitikerne i Hordaland om å fortsatt stå samlet om veien videre, og ikke skape splid der det bør være enstemmighet. Les hele innlegget her, og hør BTs podkast med Warncke og Hestetun i debatt.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at fylkesordfører i Hordaland, Anne Gine Hestetun, i strid med et enstemmig fylkesutvalgsvedtak ytret støtte til Rv.52 Hemsedal i et intervju med Nrk Sogn & Fjordane tirsdag 19. januar.  I dagens kronikk skriver derfor Næringsrådets leder tydelig klart hva næringslivet forventer av en fylkesordfører og hvorfor enighet i større veisaker er så avgjørende for resultatet vi ønsker å oppnå. Les hele kronikken her.

Hør også Marit Warncke, Anne Gine Hestetun og Ulvik-ordfører Hans Petter Torbjørnsen i Bergens Tidendes podkast «36,9» her.